in

Accident la San Prospero Modena, moare româncă de 39 de ani

Se întorcea acasă cu patru colege după o zi de muncă la cules de fructe însă și-a pierdut viața într-un tragic accident. Victima este Monica Gabriela Paski, de 39 de ani, româncă, care circula ca pasageră într-un Golf care s-a ciocnit cu un Mercedes la o intersecție din San Prospero (Modena).

Accidentul s-a produs pe 5 septembrie, cauzele urmând a fi stabilite de Poliția Municipală din San Prospero. Însă se pare că la originea accidentului ar fi neacordarea priorității. Celelalte femei din mașina Golf, toate românce, au fost rănite și una dintre ele este internată în stare deosebit de gravă la spitalul Baggiovara.

Pentru a o putea extrage pe Monica și pe colega ei din mașină a fost necesară intervenția pompierilor din San Felice, care au intervenit în special în partea posterioară a vehiculului unde se afla și tânăra decedată.

A fost nevoie de mai mult de o oră pentru a se reuși scoaterea tuturor tinerelor din autoturism și atât pompierii cât și voluntarii de la Croce Blu au încercat să facă tot posibilul pentru a interveni repede încercând să le stabilizeze.

Șoferul mașinii Mercedes, foarte cunoscut în localitate și vizibil agitat, nu a fost rănit.


Accident mortal la Rieti, lucrător român zdrobit de tractor

Româncă de 48 de ani, lovită mortal de o mașină la San Maurizio Canavese

Treviso, concurs de bolizi, moare la 24 de ani

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă de 34 de ani, violată de verișor la Genzano

Presa italiană l-a definit „un nebun”: «Am adoptat 262 de copii din România»