in

Accident la Senigallia: trei români morţi şi doi grav răniţi

Accident cumplit pe 25 august la Senigallia, în provincia Ancona (Marche), pe Strada Statală Arceviese. Bilanţul este de trei morţi şi doi grav răniţi, toţi români, care se aflau într-o Alfa 145 care a ieşit de pe carosabil.

Maşina a derapat şi a ajuns întrâun zid al unei case abandonate. Incidentul, provocat probabil de viteza excesivă, nu a implicat alte maşini.

Potrivit carabinierilor din Senigallia, cei trei morţi sunt Alexandru Sas, 24 de ani, proprietarul şi şoferul maşinii, rezident la Senigallia, Nicu Daniel Niculescu, 27 de ani, rezident la Ostra, şi Mehely Martan, 37 de ani, rezident la Ostra. Cei doi răniţi, sunt Ionel Pitel, 23 de ani, şi Vasile Stavarache, 26 de ani.

Pompierii au lucrat mai bine de două ore pentru extragerea corpurilor dintre resturile maşinii. Impactul a fost atât de puternic încât cei carer au intervenit nu reuşeau să-şi dea seama ce fel de vehicul era maşina accidentată.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi două elicoptere medicale. Salvatorii au încercat cu disperare să-i salveze pe ocupanţii maşinii, dar din păcate pentru trei dintre ei nu a mai fost nimic de făcut.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cristi Minculescu s-a retras din trupa Iris

La Repubblica a descoperit un proverb românesc: «Cine a mai văzut vreodată cuc să clocească şi ţigan să muncească»