in

Accident mortal în Toscana, român de 26 de ani, proiectat în afara mașinii după ce șoferul a pierdut controlul volanului

Doar 26 de ani. La această vârstă s-a oprit viaţa lui Iulian Adrian. Românul a murit într-un cumplit accident în Italia, după ce maşina în care se afla pe locul din dreapta, a zburat pur şi simplu de pe şosea, scrie observatornews.ro.

Ceilalţi ocupanţi ai maşinii, şoferul şi o fată care se afla în spate, au scăpat ca prin minune.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 6, într-o localitate din Toscana, Marginone, în via Ponte ai Pini. Conducătorul a pierdut controlul, iar maşina a ajuns pe un câmp, de unde a zburat literalmente. Cursa nebună s-a terminat în peretele unei străzi laterale şi s-a rostogolit.

Ancona, cade în timp ce curăță geamurile hotelului, muncitor român moare instantaneu sub ochii trecătorilor

Alarma a fost dată imediat de alți șoferi care se aflau în zonă. Echipele de salvare venite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru Iulian Adrian. Impactul i-a fost fatal tânărului, care locuia în Ponte Buggianese.

Ceilalţi doi au ajuns la spital, însă rănile nu sunt grave. Din primele informaţii, cei trei se îndreptau spre casă. Autoturismul a fost distrus în urma impactului.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii modului cum s-a produs accidentul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

PNL Luxembourg, mesaj furibund despre alegerile din diaspora: „Episod din sfera nesimţirii supreme.”

copii strainatate2

«Avem mai mulţi copii născuţi în străinătate din părinţi români decât în ţară», spune ministrul Muncii de la Bucureşti