in

Accident mortal pe autostradă la Venezia, ciocnire violentă între un microbuz românesc și un camion

Accidentul a avut loc puţin după ora 4 a nopţii dintre 6 şi 7 septembrie, la 4 kilometri de racordul către San Donà di Piave, în direcţia Venezia. Viaţa şi-a pierdut-o un tânăr de 21 de ani, de naţionalitate română.

Accident rutier tragic în noaptea dintre 6 şi 7 septembrie înainte de ora 4.30, la kilometrul 428 al autostrăzii A4 Venezia-Trieste, în direcţia capitalei lagunare. Din cauze încă neclare, un microbuz cu 9 persoane la bord şi cu numere româneşti (cu remorcă în spate) a tamponat un vehicul greu între punctele de taxare autostradală din Cessalto şi San Donà di Piave.

Din păcate, în impact a murit un român de 21 de ani care se afla aşezat pe scaunul pasagerului. Traumatismele pe care le-a suferit în timpul impactului au fost prea grave. Celelalte persoane de la bordul vehiculului, opt în total, au suferit răni uşoare.

La faţa locului au intervenit pompierii de la deteşamentul din Motta di Livenza şi din Mestre, care au pus în siguranţă vehiculele şi au colaborat cu personalul de la 118 la extragerea pasagerului decedat. Dinamica accidentului este în analiza poliţiei rutiere şi personalului de la Autovie Venete.


Citește și:

Moncalieri, muncitor român mort la muncă, a căzut de la 9 metri. Lasă în urmă soţia şi două fiice

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Moncalieri, muncitor român mort la muncă, a căzut de la 9 metri. Lasă în urmă soţia şi două fiice

Praz pane