in

Accident teribil la Reggio Emilia, o mașină a întrat în peretele unei case. Bilanț tragic: 4 morți, din care trei sunt copii

Știri Italia: Accident teribil la Reggio Emilia, o mașină a întrat în peretele unei case. Bilanț tragic: 4 morți, din care trei sunt copii. Familia se deplasa cu un Fiat Stilo în direcția Parma. Bărbatul care conducea mașina a fost grav rănit, scrie corrieredibologna.it.

Italia, român beat a încercat să treacă autostrada, secerat de o motocicletă. Bilanț tragic: doi morți și o fată rănită grav

Accident teribil la Reggio Emilia

Un accident teribil a avut loc duminică seara, în jurul orei 20.30, pe Via Emilia, în Gaida, la periferia orașului Reggio Emilia. Bilanțul este foarte greu: patru morți, dintre care trei copii. Bărbatul care conducea hatchback-ul a fost transportat în stare foarte gravă la spitalul din Parma. Femeia de 22 de ani care și-a pierdut viața este doar mama celei mai mici dintre victime și sora celorlalți doi copii.

Potrivit primelor informații, familia se deplasa cu un Fiat Stilo în direcția Parma: în accident nu au fost implicate alte mașini, autoturismul izbindu-se singur de o casă nelocuită. Dinamica exactă a celor întâmplate este încă necunoscută, poliția și pompierii fiind implicați în anchetă până târziu în noapte. A fost deosebit de complicat pentru operatori să extragă vehiculul din casă.

Toate victimele au murit în urma impactului, iar cadavrele au fost extrase de pompieri și așezate pe marginea drumului pentru identificare.

Mama în vârstă de 22 de ani și fiul a doi și-au pierdut viața, la fel ca și fratele și sora femeii, care aveau 12 și 8 ani. Bărbatul care conducea mașina, care era iubitul femeii și tatăl copilului de doi ani, a supraviețuit. Toți locuiau în Reggio Emilia, inclusiv șoferul, care se află acum în stare disperată la spitalul Ducale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 1.9]
reditto cittadinanza

Italia: Venit de cetățenie doar pentru cei care nu pot munci, Guvernul Meloni limitează numărul celor care îl vor primi

familisti

Maghiarii se laudă că sunt înaintea italienilor la acest capitol: ”Suntem mai familiști!”