in

Accident tragic la Caserta, doi tineri români morți

Doi români au murit pe 30 august într-un accident la Villa Literno (Caserta). Este posibil ca viteza mare să fi provocat tragicul accident produs la ora 4 dimineața pe 30 august pe drumul provincial 131 Trentola-Ischitella, în provincia Caserta, care i-a costat viața pe doi tineri români de 27 și 23 de ani.

Accidentul a avut loc pe o porțiune dreaptă a drumului 131 pe care, potrivit verificărilor carabinierilor din Casal di Principe, nu au fost găsite urme de frânare.

Mașina Alfa Romeo 147, condusă de Valentin Alexandru Fandarac, de 27 de ani, mort pe loc, s-a răsturnat de mai multe ori înainte de a-și încheia cursa într-un canal de scurgere.

Când au ajuns paramedicii la fața locului l-au găsit fără viață și pe băiatul care stătea pe locul pasagerului: este vorba de Ștefan Iulian Răducanu, de 23 de ani. Tânărul, potrivit rudelor sale, își încheiase de puțin timp tura de lucru ca bucătar la un restaurant din Aversa și, împreună cu prietenii, se ducea să petreacă o duminică de relaxare pe litoral.

Pentru extragerea corpurilor victimelor dintre fiarele contorsionate ale mașinii a fost necesară intervenția pompierilor.

Cele două fete rănite, una deosebit de grav, stăteau pe scaunele posterioare. Rosica Manea, de 30 de ani, a fost internată în stare gravă la spitalul din Aversa: a suferit leziuni grave la plămâni. Cealaltă tânără rănită se numește Gheorghița Tudor, are 27 de ani. Și ea este în stare gravă însă viața sa nu este în pericol: a suferit fracturi la câteva vertebre și acum este internată la clinica Pineta Grande din Castel Volturno.


Româncă de 48 de ani, lovită mortal de o mașină la San Maurizio Canavese

Biciclist român de 16 ani accidentat mortal la Eboli

Ragusa, accident mortal cu motoreta, „probabil a băut”

Doi români, soț și soție, uciși de o mașină la Policoro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bari, bătrână jefuită și violată de trei români. Matteo Salvini: „Castrare chimică!”

„Vino acasă la Brâncuşi!”, succes cultural şi turistic internaţional