in

Ademeniți de pe internet, își droga clienții, arestată la Roma

Jefuia partenerii pe care-i ademenea pe internet. Însă în cele din urmă cineva, mai precis un polițist, a ademenit-o pe Barbara Andreica cu aceeași metodă și a arestat-o.

Românca de 38 de ani, originară din Satu Mare, dar cu ultimul domiciliu la Bacău, avea numele de internet „Carla38” și era un chip cunoscut pe site-urile de întâlniri. „Mă simțeam singură, iubitul meu se ocupă numai de restaurantul lui și astfel am decis să cunosc alți bărbați pe internet”, este mesajul pe care îl posta pe un site de întâlniri.

În seara de miercuri 28 august, inspectorul Mauro Gaeta a asistat la întâlnirea dintre româncă, care se dădea unguroaică și un avocat ademenit pe internet. Cei doi s-au întâlnit în piazza della Repubblica la Roma, apoi au mers la Zodiaco pentru aperitiv.

Trebuia să urmeze cina, dar polițistul a intervenit înainte. „Andreica utiliza doze puternice de somnifer, ne temeam că victima putea face un infarct”, au explicat investigatorii, care o acuză pe româncă de trei jafuri la Roma, unul la Livorno, însă o suspectează de alte lovituri în toată Italia. „Nu vorbesc cu voi, să vină avocatul meu”, a replicat ea după arestare.

În timp ce Andreica este la închisoare la Rebibbia, sunt căutați complicii cărora femeia, după adormirea partenerului, le dădea prada. Poliția deține imagini cu doi complici în fugă din blocul uneia dintre victime din Parioli cu o pradă de 100.000 de euro.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criticul Vittorio Sgarbi despre o sculptură a unui artist român: „Îmi place”

Imigranții, vânați cu pușca la Napoli