in

Agrigento, fetiță de 11 ani violată de trei români, procesul a început abia după 5 ani

O fetiţă în vărstă de 11 ani, violată în urmă cu cinci ani, în Italia, a povestit în fața judecătorilor, la termenul de miercuri, trauma pe care a trăit-o atunci. Adolescenta a povestit că a fost târâtă pe o alee şi abuzată sexual de patru indivizi, dintre care trei erau români.

Victima, acum în vârstă de 16 ani, constituită ca parte civilă și asistată de avocații angajați de familie, și-a făcut curaj și a povestit cum a fost siluită. Un episod traumatizant, după care nu și-a revenit complet nici acum. Ea a povestit în faţa judecătorilor din Agrigento incidentul din 2015, care a avut loc în Aragon, lângă un parc de distracții unde inculpații lucrau. 

”Am fost obligată să-mi dau pantalonii jos, iar ei au abuzat de mine. M-am dus cu prietenii la plimbare în parcul de distracții, m-am apropiat de o tarabă și am fost târâtă pe o alee de ei. M-au ținut cu forța și m-au violat”, a povestit fata la termenul de astăzi, potrivit agrigentonotizie.it.

Cei patru bărbaţi sunt Bogdan Petru (22 de ani), Vasile Lucian (25 de ani), Constantin Cosmin (24 de ani) şi Ricardo Fonte (60 de ani).

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Primarul răzbunător

Primarul răzbunător. Le-a luat banca şi becul de la poartă celor care nu l-au votat: «Să vadă că am făcut ceva!»

Orban: Cine vine doar pentru TREI ZILE în România dintr-o țară cu risc mai ridicat, ar putea scăpa de carantină. Iată cum