in

Alessandria, se certau de la facturile de curent, româncă ucisă de soțul albanez

Bilanțul, în Italia, este de coșmar. La fiecare trei zile o femeie este ucisă de cel care spune că o iubește sau că a iubit-o. Sâmbătă s-a mai adăugat un caz.

O femeie de origine română, Elena Seprodi, de 48 de ani, a fost ucisă sâmbătă 16 septembrie prin înjunghiere în locuința sa din Casale Monferrato, provincia Alessandria. Asasinul este fostul soț albanez, Kujtim Hasanaj, de 49 de ani. Bărbatul a fost arestat. Cearta dintre cei doi, care erau separați, ar fi izbucnit din cauza unei facturi de curent neplătite, pe care cei doi și-o pasau unul altuia, dar și din cauza geloziei albanezului.

Crima fost comisă într-o casă din proprietatea bărbatului, nu departe de sediul Protecției Civile unde se desfășura un curs de formare pentru agenții municipali. Tocmai aceștia, auzind strigătele femeii, au fost cei care au dat alarma. La fața locului au intervenit carabinierii, care l-au reținut pe bărbat în interiorul locuinței, în timp ce încă avea în mână cuțitul de bucătărie plin de sânge.

Femeia, întinsă într-o baltă de sânge pe podea, nu mai respira.

Cei doi, care au un fiu de 24 de ani, s-au despărțit de câteva luni, deși potrivit actelor figurau în continuare căsătoriți. Se certau des însă sâmbătă urletele disperate ale femeii s-au auzit pe toată strada, pe via Asti. La originea neînțelegerilor se pare că au fost niște facturi, dar și bănuiala bărbatului că femeia se întâlnea cu altcineva.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Combaterea sărăciei în Italia: ajutor de până la 485 de euro după numărul componenților familiei, venit și de situația familială

Podgorenii din România nu au cu cine culege viile: ”Deşi au nevoie de bani, mulţi fug de muncă”