Menu
in

Ancona, român beat, părăsit de iubită, a încercat să se sinucidă, salvat de polițiștii italieni

Ancona, român beat, părăsit de iubită, a încercat să se sinucidă, salvat de polițiștii italieni. O ceartă cu partenera sa l-a determinat să bea prea mult și, sub influența alcoolului, să amenințe că va pune capăt relației. „Am de gând să mă arunc”.
>>> Sardinia, român de 45 de ani găsit fără viață în apele lacului Temo din Monteleone Rocca Doria

Ancona, român beat, părăsit de iubită, a încercat să se sinucidă

S-a întâmplat luni seară, în Parcul Cardeto din Ancona, care era închis publicului la acea oră. În jurul orei 3.30, poliția a ajuns la fața locului, în urma unui apel telefonic primit de la un bărbat de 34 de ani din România. Acesta dorea să-și pună capăt zilelor, dar nu spusese unde se afla.

Apelul a fost geolocalizat, iar o mașină de patrulare a ajuns în parc, unde nu era clar, însă, unde anume se afla bărbatul.
>>> Italia, grup WhatsApp pentru evitarea patrulelor de poliție, sute de membri, administratorii căutați

În timp ce un polițist a rămas la telefon cu el, încercând să îl convingă să nu facă gestul, colegii săi l-au reperat într-o clădire dărăpănată între cimitirul evreiesc și far. Făcându-și loc printre vegetație, românul a fost ajuns în spate și asigurat înainte de a face gestul.

De fapt, el mergea pe parapetul de deasupra unei surplombe. Românul este deja cunoscut de poliție. După ce a fost salvat, el a fost dus la spital pentru îngrijiri.

sursa: anconatoday.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version