in

Ancona, român de 32 de ani, găsit în pat fără viață de mama sa, medicul de familie anchetat

A fost efectuată autopsia lui Răzvan Nicolae Petricioiu, tânărul de 32 de ani decedat vineri, 3 noiembrie, în locuința sa din zona Trecastelli din localitatea Ripe, Ancona. A fost găsit fără viață de mama sa. Pe corpul tânărului nu erau semne de violență.

Românul, care lucra ca muncitor la o firmă din Monte Porzio, nu se ducea la muncă de câteva zile, acuzând o durere puternică în piept și mobilitate redusă a brațului stâng. Asta este ceea ce declarase rudelor sale îngrijorate pentru starea sa de sănătate.

Răzvan Nicolae se dusese și la serviciul de urgență al spitalului din Senigallia însă nu a fost consultat pentru că a plecat mai devreme, sătul de lunga așteptare. Unicul care l-a consultat pe tânăr a fost medicul său de familie, dr. Stefano Ripanti: «Astăzi (8 noiembrie – n.r.) a fost efectuată autopsia – explică Massimo Lorenzetti, avocatul lui Ripanti. Așteptăm rezultatul. Suntem liniștiți, asistatul meu l-a consultat pe tânăr și a aplicat protocolul, așadar a făcut necesarul». Un deces care a șocat rudele bărbatului, în special pe mama sa care lucrează ca îngrijitoare la Ripe.

Femeia s-a trezit vineri dimineață și s-a pregătit să meargă la serviciu, fiul era încă în pat și în pat l-a găsit la întoarcere. A încercat în van să-l strige, el nu a răspuns. Cererea de ajutor a fost inutilă, la sosire personalul medical nu a putut decât să-i constate decesul. La fața locului s-au dus și carabinierii.

La spitalul din Senigalli a fost efectuată autopsia asupra corpului tânărului: în urma examinărilor efectuate, se pare că decesul a intervenit din cauza unei suferințe cardiace, însă medicul Adriano Tagliabracci a spus că rezultatele vor fi anunțate în 60 de zile, pentru a efectua analize suplimentare necesare confirmării cauzei morții. O așteptare extenuantă pentru familia care nu se împacă cu gândul morții tânărului care, până cu câteva zile înainte, era într-o stare bună de sănătate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandal la Ivrea: «Nu cedăm biserica românilor». Rezidenții, împotriva vânzării bisericii către comunitatea românească

Copii din Roma la ”Școala de Pace” a Comunității Sant’Egidio: ”Un loc unde găseşti liniştea”