in

Ancona, româncă de 28 de ani și băiețelul ei de numai 5 ani, împușcați cu sânge rece de soțul italian

O româncă în vârstă de 28 de ani şi fiul ei de numai cinci ani au fost ucişi marţi la Numana, în Italia, de soţul italian de care femeia se despărţise şi voia să divorţeze. Italianul, în vârstă de 38 de ani, a împuşcat-o mortal pe soţia sa româncă şi pe fiul acestora, după care s-a sinucis.

Tragedia s-a petrecut miercuri, la prânz, în localitatea italiană Numana, situată în apropiere de oraşul Ancona, în centrul Italiei. Paula Corduneanu era din Turda şi se separase de Daniele Antognoni, cu care îl avea pe Christian, un băieţel în vârstă de cinci ani.

Marţi, italianul a sunat-o şi i-a spus că vine la ea. Pentru că ştia cu cine are de a face, Paula Corduneanu a sunat la 112, cerând ajutorul carabinierilor. Aceştia au ajuns însă prea târziu. Daniele Antognoni le-a luat-o înainte şi şi-a împuşcat soţia şi copilul, după care s-a sinucis.

Autorităţile italiene au declanşat o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor crimelor. De remarcat, că italianul deţinea legal arma crimei, fiind un pasionat al armelor de foc.

Vestea a căzut ca un trăsnet în familia fetei din Turda. Toţi sunt în stare de şoc şi nu înţeleg cum s-a putut întâmpla o asemenea crimă oribilă, urmată de sinucidere.Zeci de mesaje au fost postate pe profilul de facebook al româncei. Iată câteva:

”O fata frumoasa ca o papusa si un inger de copilas nu meritau asa ceva, nu -mi vine sa cred. Dumnezeu sa -i ierte si sa -i odihneasca in pace.”
”Doamne cum a putut… Dumnezeu sa va aibe in paza pe tine si ingerasu tau…Nu te vom uita niciodata…”
”Paula iubita mea ma doare sufletul !!!!! Îngerii sa te aibe pe tine si minunea ta pe aripile lor si sa te ocrotească !!!!”

foto: Facebook


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Weekend plin de evenimente în comunitatea românilor din Rimini şi Imola

„Parada mascaților” în Italia: Este cineva interesat de o astfel de inițiativă?