in

Ancona, româncă lovită în plin de mașina unui bătrân, a murit la spital după 3 zile de agonie

Sâmbătă, 11 mai, a.c., la Ancona, pe via Flaminia, a avut loc un grav accident de circulație, în urma căruia o româncă de 51 de ani a fost dusă în stare foarte gravă la spital, fiind lovită de o mașină. Femeia traversa strada pentru a ajunge în stația de autobuz, când un Fiat Punto, condus de un bătrân, a lovit-o în plin.
Lăcrămioara Suler Lili era în stop cardio-respirator când au ajuns echipele de intervenție de la spitalul Torrette din Ancona. Au fost efectuate manevre de resuscitare și inima femeii a început să bată din nou. A fost transportată la spital în stare gravă. Bătrânul care conducea mașina a fost dus și el la spital, fiind în stare de șoc.
Din păcate, în această dimineață, românca a murit, lăsând în urmă familia îndurerată. Lăcrămioara avea un băiat de 17 ani.
Portalul Facebook Sportello per l’immigrazione a anunțat în această dimineață că femeia a decedat:
”In urma gravului accident de maşină de acum două zile , Lacrămioara Suler Lili cum îi spuneau prietenii , nu a mai rezistat, nu a mai avut puterea de a lupta aşa cum a făcut întotdeauna şi a plecat la ceruri lăsând această lume in floarea vieții la doar 51 de ani şi pe dragul ei băiat Alex de doar 17 ani fără consolare .
Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace !”