in

Anihilată bandă de hoți la Ventimiglia. Furturi de 40.000 de euro

Banda de hoți care acționa la Ventimiglia a fost anihilată. Au furat de pe unde au apucat, din vile, popicării, magazine. Potrivit anchetatorilor, cel puțin 15 lovituri din august până acum.

Au fost arestați trei cetățeni români: Florentin Laurențiu Stancu, de 26 de ani, Vasile Adrian Gheorghe, de 24 de ani, și Emil Gheorghe Cocoană, 38 de ani. Sunt acuzați de furt agravat multiplu în complicitate.

Acționau întotdeauna în grup cu precădere în zonele periferice din Ventimiglia, comițând furturi de toate tipurile: de la monedele aparatelor de videopoker, la băuturi alcoolice, motorină sustrasă de la vehiculele unor firme private, seturi de cuțite, instrumente muzicale găsite în diferite popicării și ateliere de tir, și alte obiecte, foarte probabil luate din locuințe private.

Pe numele unuia dintre ei, Florian Stancu, fusese emis un mandat de arestare internațională pentru infracțiuni similare în Austria, și fusese deja arestat de poliția din orașul de graniță. Suportul logistic era furnizat de două femei conaționale care îi găzduiau pe cei trei în apartamentul lor, la Ventimiglia. Au fost denunțate pentru favorizare.

„Spaniolul” Pavel fura din magazine la Lecce

Cei trei au fost reținuți la benzinăria din Camporosso, la bordul mașinii lor cu numere de Bulgaria, gata să părăsească Italia. O parte din pradă a fost găsită în mașină, iar cea mai consistentă în apartament. Cei trei acționau cu cagule. Valoarea prăzii este în jur de 40.000 de euro.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

120 de romi și români „îndepărtați” din Udine

Români prinși la pescuit abuziv, 2.000 de euro amendă și 400 de kilograme de pește confiscat