in

Şapte românce accidentate grav la Ferrara, microbuzul care le ducea la muncă a intrat într-un copac, o româncă a murit

Grav accident de circulaţie în această dimineaţă în provincia Ferrara, la câţiva km de Portoverrara. Un microbuz care venea din Comacchio şi ducea şapte muncitoare românce la o seră din Ostellato, Tagliani Vivai, a derapat şi a intrat într-un pom.

O femeie a murit pe loc iar celelalte şase au fost rănite, dintre care două în stare foarte gravă. La faţa locului au intervenit carabinierii din Portomaggiore şi din Ostellato, mai multe ambulanţe, un elicopter medical şi pompierii.

Victima se numeşte Ionica Doinita Ciucioiu, 40 de ani. Cinci dintre femeile rănite a fost transportate la spitalul din Cona, una a fost dusă la Bologna, la spitalul Maggiore.

Primarul din Portomaggiore, Nicola Minarelli, a declarat pentru Estense.com: „Este o tragedie, vorbim de persoane care mergeau la muncă şi care au plecat din ţara lor cu speranţa de a găsi aici un viitor mai bun, o adevărată tragedie în interiorul tragediei. Exprim toată solidaritatea şi condoleanţe familiei lucrătoarei decedate şi doresc colegelor rănite însănătoşire grabnică”.

Andrea Marchi, primarul din Ostellato, locul de muncă spre care mergeau femeile, a exprimat „durere pentru un doliu care ne loveşte pe toţi. Gândurile mele merg către familie, către colegele şi colegii victimelor acestei tragedii”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Deputatul Raețchi despre ministrul Stanoevici: ”Nu pare birocrat, nici politician, e pur şi simplu un român din Diaspora”

Războiul românilor cu Mondo Convenienza, ARMISTIŢIU până marţi / Consulul Şerbănescu: „O evoluţie pozitivă”