in

Arestat la Roma, a încercat să jefuiască o femeie în apropierea unei stații de metrou lovind-o cu o bâtă în față

Un român de 25 de ani a fost arestat la Roma, în Italia, după ce a lovit o femeie cu o bâtă în faţă şi a încercat să o jefuiască. Incidentul s-a petrecut weekend-ul trecut într-o parcare situată în apropierea unei staţii de metrou.

Conform Il Giornale, citat de observator.tv, românul a observat că femeia de 31 de ani este singură, s-a înarmat cu o bâtă şi a atacat-o. A lovit-o puternic în faţă, dar nu a mai apucat să o jefuiască pentru că o altă femeie, aflată în apropiere, l-a pus pe fugă şi a alertat forţele de ordine.

În baza descrierilor făcute de cele două femei, atacatorul a fost identificat drept un român de 25 de ani, un om al străzii, dar care are antecedente penale. Victima a fost transportată la spital, iar medicii au stabilit că are nevoie de cinci zile de recuperare pentru lovitura încasată la nivelul feţei.

În momentul în care au mers să-l ridice pe român, carabinierii l-au găsit pe acesta având încă asupra lui bâta utilizată în atac. Mai mult, românul a opus rezistenţă în momentul arestării, astfel că acum este acuzat de comiterea a două infracţiuni.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Copil de patru ani mort după o anestezie la dentist: «A fost sedat cu un cocktail ce conținea pro-pofol și ketamină»

Președintele Italiei, Sergio Mattarella, mesaj alarmant: ”O problemă care priveşte însăşi existenţa ţării noastre”