in

Arluno, român lovit mortal și abandonat pe marginea străzii, șoferul pirat prins după câteva ore: ”Nu mi-am dat seama”

Un tânăr român de doar 35 de ani din Vimodrone a murit la Arluno, după ce o mașină în care se aflau 4 tineri italieni, l-a lovit mortal. Șoferul mașinii a scăpat mașina de sub control și l-a luat în plin pe tânărul de 35 de ani, din România, după care au fugit, abandonând mașina la locul accidentului, dar și pe românul prins sub ea. În cele din urmă au fost însă identificați, la Arluno.

 Deşi românul zăcea inconştient pe şosea, tinerii au coborând din mașina făcută praf și au plecat acasă, fără să facă nici cel mai mic gest pentru a ajuta victima.

În raportul polițiștilor se precizează că tânărul român a oprit mașina pe marginea șoselei, probabil pentru o nevoie fiziologică sau o defecțiune la mașină, atunci când a fost lovit și ucis pe loc de o altă mașină, condusă de un șofer în vârstă de 20 de ani, care mai era împreună cu 3 prieteni.

Lovitura foarte puternică l-a ucis pe român și a răsturnat pe o parte mașina acestuia. A murit pe loc în impact, strivit sub mașină. Șoferul tânăr și cei 3 prieteni, care locuiau la câteva sute de metri de locul accidentului, spun că n-ar fi observat nimic și au plecat acasă. Trupul românului se afla încă sub mașină, fiind observat abia de dimineață de un trecător care a oprit să vadă ce se întâmplase.

Toate persoanele au fost găsite la domiciliile personale, iar șoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost descoperit în casa părinților săi. Toți tinerii au depus aceeași declarație, că nu au știut că au omorât un om și că au plecat acasă după accident, pentru că erau speriați.

„Nu mi-am dat seama că am lovit o persoană, m-am gândit doar că am avut un accident“, a fost explicația scurtă a șoferului, scrie presa italiană, citată de observator.tv.

Accidentul a avut loc la miezul nopții, iar trupul românului a fost observat abia de dimineață.

Brescia, român de 39 de ani, și-a pierdut viața într-un accident de circulație, identificat cu greu din cauza rănilor suferite

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mașini românești confiscate, Ministrul Transporturilor, Danilo Toninelli foarte satisfăcut: «Acești șmecheri au încetat să-și facă de cap»

Roma, 35 de femei antreprenor din România și din Italia s-au reunit la un eveniment organizat la Ambasadă: ”Femeia Antreprenor 2018”