in

Asasinul Simonei Ailoaiei, condamnat pe viaţă. „S-a făcut dreptate”

Curtea de Apel din Busto Arsizio (Varese) l-a condamnat pe 27 martie la închisoare pe viaţă şi la un an de izolare diurnă pe Andrea Pizzocolo, contabilul italian de 43 de ani din Arese (Milano).

Pizzocolo a strangulat-o cu două coliere de electrician pe Lavinia Simona Ailoaiei (foto), prostituata româncă de 18 ani, pe 7 septembrie 2013, într-un motel din Olgiate Olona (Varese).

Judecătorii de la Curtea de Apel din Busto Arsizio au stabilit şi o despăgubire totală de 235.000 de euro pentru rudele victimei (mama, sora, frăţiorul de un an şi jumătate şi surioara de şapte), părţi civile în proces. Victima era originară din Botoşani.

A ucis o româncă de 18 ani și apoi a abuzat sexual de cadavru, contabil italian arestat lângă Milano

Crima de la Lodi: ucigaşul Simonei Ailoaie a filmat abuzurile asupra cadavrului

„S-a făcut dreptate”, a explicat avocata Tiziana Bertoli, apărătoare a rudelor, care în şedinţele anterioare ceruse o despăgubire de circa 2 milioane de euro. „Această sentinţă nu va restitui rudelor viaţa Laviniei – a continuat – dar cel puţin va face astfel încât Pizzocolo să nu mai poată face rău”.

După ce a strangulat-o pe româncă în camera de hotel folosind nişte coliere autoblocante, Pizzocolo a violat-o în mai multe reprize pe fata deja moartă. Omorul şi următoarele abuzuri asupra cadavrului au fost filmate de bărbat. Apoi Pizzocolo a abandonat cadavrul pe un câmp.

Corpul, dezbrăcat, a fost găsit de poliţia din Lodi în aceeaşi după-amiază pe un câmp din San Martino in Strada (Lodi). Faţa victimei era acoperită cu un prosop care avea sigla hotelului unde se întâlniseră cei doi. Acest amănunt a dat anchetatorilor posibilitatea de a-l descoperi rapid pe italian, în decursul a zece ore fiind încheiată ancheta.

Echipa mobilă l-a arestat pe bărbat, contabil rezident la Arese (Milano), la câteva ore după crimă. S-a descoperit apoi un episod care a avut loc cu exact o lună înainte: o prostituată de 19 ani, şi aceasta româncă, a suferit o agresiune pe un câmp din San Martino, la Sesto Pergola, din partea unui client care a imobilizat-o tot cu coliere autoblocante.

Bărbatul de 43 de ani, contabil în concubinaj cu o fostă dansatoare braziliancă şi tată a unei fetiţe, este acuzat de omor voluntar premeditat şi multiagravat, profanare de cadavru, sechestrare de persoană şi jaf.


Contabilul a declarat că „nu avea intenţia” să o ucidă pe fată. Potrivit versiuni sale escorta ar fi murit pe timpul unui joc erotic dus în mod involuntar la extreme de client, care era sub efectul substanţelor stupefiante.

Asasinul a filmat cu sânge rece absolut totul. Filmele au fost probe în proces. Se vede cum Pizzocolo a scos colierele de plastic, le-a înfăşurat în jurul gâtului Simonei şi a strâns până la ultimul spasm al victimei. Apoi a abuzat de cadavru, filmând totul.

Procuratura a definit violenţa “înfiorătoare”, un caz “de perversiune, caracterizat de violenţă şi de lipsă de respect pentru persoana umană”. Nu poate fi cnsiderat un „joc erotic”. “Este mai degrabă o execuţie”, au spus procurorii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Avellino, grav accident de muncă. Căzut de pe schelă, a pierdut un ochi

Bande venite din România prădează cel mai important râu italian: Piraţii de pe râul Pad