in

Atac pe stradă la Milano, a jefuit o italiancă și a sărit pe ea să o violeze, român de 28 de ani arestat

A tâlhărit o tânără și apoi a sărit pe ea să o violeze. Român de 28 de ani arestat în zona Certosa, la Milano: încă ținea în mână poșeta victimei.

Intervenția unui trecător a fost decisivă. Bărbatul s-a asigurat mai întâi că tânăra de 25 de ani atacată și jefuită de geantă – apoi aruncată la pământ în încercarea de a profita de ea – era în stare bună, dei în stare de șoc, apoi a sunat imediat la 112.

Între timp, până la sosirea carabinierilor din Nucleo Radiomobile, a ajuns la fața locului mai întâi o patrulă și imediat alta, care au pornit pe urmele tâlharului care plecase fără a alerga, dar ținând geanta victimei sale.

S-a întâmplat duminică seara. Datorită descrierii precise oferite de acest trecător (și a informațiile oferite de fata italiană, înspăimântată, dar lucidă), după miezul nopții, militarii l-au capturat în via Bramantino (zona Certosa, suburbiile nordice ale orașului) pe un român de 28 de ani. Un bărbat fără adăpost, șomer, cu antecedente pentru furt și tâlhărie.

Românul a fost arestat pentru agresiune sexuală și tâlhărie și dus la închisoare din San Vittore. „Nu s-a opus arestării – explică carabinierii-. Mai mult, descrierea oferită de către fată și trecător nu a lăsat nicio îndoială. Nu mai vorbim de faptul că sosirea noastră la fața locului l-a împiedicat să arunce geanta ».

În această perioadă de restricții și „distanțare” pentru răspândirea coronavirusului, din fericire, infracțiunile sexuale au suferit un regres. dar nu au dispărut de tot, după cum arată acest caz.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Încă 145 de decese duminică în Italia, totalul se apropie de 32.000 de morți

Salerno, român atacat de o bandă de copii, l-au bătut cu bâta și i-au rupt două coaste