in

Atenţie la „trucul bancnotelor false”

Se pregătea să meargă acasă de sărbători, cu banii agonisiţi la muncă, în Italia. Dar a rămas fără un euro, după ce a fost înşelată de trei conaţionali, chair în faţa autocarului în care urma să se urce, cu destinaţia România.

Iată ce i s-a întâmplat unei românce de 55 de ani, înşelată cu un vechi truc, cel al "bancnotelor false", care a început să facă din ce în ce mai multe victime în preajma Sărbătorilor de iarnă.  

Pe 1 decembrie, femeia, de 55 de ani se pregătea să urce într-un autocar pentru România, la Piacenza. În aşteptarea autocarului, a fost abordată de doi bărbaţi. După ce s-au informat privind destinaţia sa, cuplul a întrebat- o dacă avea bani asupra ei: "Circulă multe bancnote false", i-au spus, arătându-se animaţi de bune intenţii.

Potrivit publicaţiei Piacenza Sera, femeia a scos din poşetă 2.100 de euro. În acel moment, cu o sincronizare perfectă, şi-a făcut apariţia o a treia complice, care s-a dat drept agent de poliţie: uitându-se la bani a dat sentinţa că fără doar şi poate era vorba de bancnote false. A luat astfel întreaga sumă şi a plecat, urmată cu rapiditate de cei doi bărbaţi.

Acţiunea a durat numai câteva secunde: victima nu a avut promptitudinea să reacţioneze şi când a înţeles că a fost înşelată, nu a putut să facă altceva decât să cheme, disperată, poliţia: însă cei trei deja dispăruseră, cu tot cu bani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Masacru rasist la Florenţa/VIDEO

Sicilia Galerie FOTO/ Exclusiv GR: Românii, invitaţi să se înscrie în Ordinul Cavalerilor Templieri