in

Atentat împotriva unui român la Torino: un albanez arestat

Pe 2 decembrie noaptea, un comando de 6 persoane a descins la clubul Zimbru din Torino, localul unui român de 32 de ani, Eugen Gheorghe Păun, care are antecedente pentru exploatarea prostituţiei, potrivit La Repubblica. În local se afla un grup de nigerieni care săr bă toreau botezul unui copil.

Păun a fost împuşcat şi înjunghiat şi a ajuns la spital cu răni grave. Medicii de la San Giovanni Bosco din To rino l-au operat pentru a-i extrage gloanţele. Unul dintre acestea a trecut milimetric pe lângă inimă. Bărbatul s-a salvat în mod miraculos.

 

Atac într-un bar din Torino: român împuşcat şi înjunghiat

Pe 19 decembrie a fost arestat, în cadrul unei operaţiuni comune a poliţiei şi carabinierilor, presupusul ordonator al atacului: Nol Sheu, albanez de 36 de ani, zis Nicu, membru al unei organizaţii de trafic de droguri. Carabinierii au efectuat în total şapte arestări: şase albanezi şi un italian.

Investigatorii au ajuns la Sheu în urma mărturiei victimei, care a povestit că membrul comandoului care l-a împuşcat cu pistolul în piept i-a spus “Asta este din partea lui Nicu”. Nicu era, întocmai, porecla lui Sheu, cu care patronul de la Zimbru avusese o ceartă cu o zi înainte.

De mai multe luni, carabinierii anchetau organizaţia lui Sheu care se ocupa cu trafic de droguri şi care a dus la sechestrarea a două kilograme de cocaină. După cearta dintre Sheu şi Păun, carabinierii, care îl supravegheau pe Sheu în cadrul anchetelor pentru trafic de stupefiante, au interceptat o conversaţie în care Sheu vorbeşte în mare despre o răzbunare.

A doua zi a avut loc atacul la care însă Sheu, urmărit de militari, nu a participat din punct de vedere fizic. Acum poliţia încearcă să ajungă la autorii materiali ai agresiunii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Livia Turco (Pd): “Vom reforma cetăţenia”

“Italia, pământul făgăduinţei”- filme despre românii din Peninsulă VIDEO