Menu
in

Au jefuit un conaţional în Sicilia: l-au bătut cu sălbăticie pentru 1.500 de euro

Jaf agravat şi tentativă de omor. Sunt acuzaţiile pentru care trebuie să răspundă Carol Mugurel Zaharia, de 33 de ani, Mihai Moraru, de 24, şi Darabană Cristian Petru, de 23 (foto).

Carabinierii îi consideră responsabili de agresiunea violentă în scop de jaf înregistrată în zorii zilei de 3 noiembrie la Vittoria (provincia siciliană Ragusa).

Victima este un conaţional de 35 de ani, E.M., care lucrează ca muncitor agricol şi trăieşte în casa de lângă firma la care este angajat.

Tâlharii au intrat pe fereastra de la baie, surprinzându-l pe bărbat în somn. Pentru a evita să fie recunoscuţi au aruncat pe el o pătură şi i-au cerut să le dea toţi banii pe care îi avea, însă când acesta s-a opus, a început violenţa.

L-au lovit în mod repetat pe conaţional în cap cu un obiect contondent, probabil un topor, şi apoi au fugit lăsându-l pe moarte şi luând cu ei două telefoane mobile, un iPad, un televizor şi alte materiale electronice cu o valoare totală de circa 1.500 euro.

Victima a primit îngrijiri şi a fost transportată la spitalul Guzzardi din Vittoria, unde medicii i-au diagnosticat răni atât de grave încât a fost necesar transferul său cu elicopterul la Cannizzaro din Catania. Aici bărbatul de 35 de ani a fost supus unei delicate intervenţii chirurgicale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version