in

Aurul furat de „badante” a ajuns la ”Compro Oro”

O îngrijitoare româncă, de 22 de ani, și două rude complice și de aceeași vârstă, au fost denunțați de carabinierii din Porto Recanati (provincia Macerata) pentru furturi și complicitate la tăinuirea de bijuterii și aur în valoare de peste 30.000 de euro.

Faptele s-au petrecut într-o locuință din Porto Recanati. Bătrânul și rudele și-au dat seama că a fost răvășit sertarul comodei și au chemat 112. Atenția carabinierilor s-a concentrat asupra unei îngrijitoare românce, care câștigase deja încrederea bătrânului și a rudelor sale.

Știa unde erau păstrate bunurile prețioase și, în acea dimineață, lipseau numeroase bijuterii de valoare, în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Chemate la interviu pentru „badante”, narcotizate și jefuite

Carabinierii au căutat apoi prada la toate magazinele din zonă autorizate să vândă și să cumpere aur. În câteva zile, doi bărbați s-au prezentat la un magazin cu intenția de a pune în vânzare două importante brățări de aur. Brățările corespundeau descrierii obiectelor căutate de carabinieri, așa că gestionarii magazinului au anunțat investigatorii.

I-a declarat bătrânului ca îl ia de soț, dar l-a înșelat cu 280000 euro

S-a descoperit că cei care vindeau brățările erau rude apropiate ale îngrijitoarei.

Angajată ca “badante”, cultiva canabis în casa bătrânei asistate

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Occidentul și peștele mort

Român de 30 de ani, mort de infarct în închisoare la Sassari