Menu
in

Autobuz ATAC pierde piese în mers, femeie accidentată grav la Roma

Accident absurd la Roma. O femeie de 36 de ani care circula pe un scuter a fost lovită la braț în urma desprinderii bruște a unei ușițe laterale a compartimentului pentru baterie a unui autobuz Atac care circula în direcție opusă.

Accidentul s-a produs în apropiere de un pasaj pe Lungotevere.

 

Autobuzul, linia 916, mai întâi a intrat într-o groapă și în timp ce încă era în cursă a pierdut protecția laterală mare care a lovit femeia trântind-o pe asfalt. Brațul femeii a fost zdrobit de tablă și acum aceasta este internată la Umberto I, unde a fost vizitată de consilierul pentru Transporturi, Stefano Esposito, și de cel pentru Legalitate, Alfonso Sabella. Femeia riscă să-și piardă brațul.

«Voiam să mă asigur personal de starea doamnei implicată în accident. Am întâlnit rudele tinerei și ne-am oferit deplina și totala disponibilitate pentru orice necesitate. Vom rămâne în contact cu familia în următoarele ore pentru a verifica evoluția situației», a declarat Esposito.

Avocatul victimei a anunțat că va prezenta acțiuni în justiție împotriva responsabililor pentru accident.

Cu trei zile înainte, acumulatorul unui tren al metroului de pe linia A, desprinzându-se în cursă, a lovit bolta unui tunel provocându-i desprinderea parțială.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version