in

Avellino, îngrijitoare româncă beată încearcă să abuzeze sexual un bătrân de 83 de ani

Mai întâi l-a bătut şi apoi a încercat să-l violeze pe bătrânul de 83 de ani pe care trebuia să-l îngrijească, anunţă agenţia ANSA. S-a întâmplat la Villamaina, în provincia Avellino, unde carabinierii au denunţat o femeie de 47 de ani de naţionalitate română, rezidentă în provincia Roma.

Carabinierii de la Arma au fost alertaţi de un apel telefonic anonim în care se povestea de zgomote şi plânsete provenite din locuinţa văduvului.

La sosirea carabinierilor, femeia era beată. Astfel s-a reconstituit că femeia mai întâi a încercat să abuzeze sexual de bătrân şi, după rezistenţa din partea acestuia, s-a năpustit asupra lui lovindu-l cu pumnii şi picioarele şi făcându-l apoi sa cadă la pământ după ce l-a îmbrâncit în mod repetat.

A fost denunţată pentru rele tratamente, vătămare corporală şi abuz sexual.

Militarii au stabilit că femeia, în stare de ebrietate, îl agresase din nou pe bătrânul de 83 de ani, văduv, care îi fusese încredinţat de fii, rezidenţi în afara provinciei. În diferite ocazii, îngrijitoarea a încercat să abuzeze sexual de bătrân şi în faţa rezistenţei acestuia, l-a lovit cu pumnii şi picioarele. Pensionarului i-au fost diagnosticate leziuni la abdomen.

Bătrânul a fost transferat într-o structură de primire, în aşteptarea sosirii rudelor în timp ce femeia, denunţată în stare de libertate, a fost îndepărtată din locuinţă.

Apelul unei asistente medicale: ”Nu mai maltratați bătrânii!”


 

Citește și:

A venit să lucreze ca îngrijitoare, a ajuns să se prostitueze. Româncă ucisă la Salerno

Celano, maşina unei îngrijitoare românce de 40 de ani, incendiată intenţionat

Cortona, maltratată şi violată la 92 de ani, îngrijitoare româncă denunţată

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pistoia, român disperat, a încercat să se spânzure în piața orașului.

Români cercetați pentru trafic de opere de artă la Ravenna: ”Le-am găsit la gunoi!”