in

“Badante” agresată sexual la Porto Cervo de fiul bătrânei pe care o îngrijea

O româncă de 46 de ani, care de mai multe săptămâni lucrează într-o vilă de pe colinele din Porto Cervo, în Sardinia, a fost internată la un spital din Olbia după agresiunea de natură sexuală suferită în vila în care lucra, pe 3 august după ora trei dimineaţa.

Potrivit anchetei efectuate de carabinieri, femeia a fost agresată de Alfredo Maria Pozzi, de 44 de ani, din Aversa (Caserta), componentul unei familii înstărite de comercianţi.

Episodul s-a petrecut noaptea, când bărbatul, pradă unei crize erotice, s-ar fi prezentat în camera în care dormea îngrijitoarea mamei sale, agresând-o şi smulgându-i cămaşa de noapte. Imediata reacţie a menajerei, care a început să urle respingându-l, ar fi declanşat furia comerciantului, care i-ar fi dat câteva palme şi pumni.

Românca, pentru a scăpa de violenţă, ar fi fugit către camera în care dormea mama lui Pozzi. Însă bărbatul şi-a agresat şi mama, în timp ce menajera a fugit în stradă, seminudă şi terorizată. Pozzi a fost oprit de carabinieri.

Îngrijitoarea a primit ajutor din partea personalului unei ambulanţe şi a ajuns la serviciul de Urgenţă din Olbia, fiindu-i diagnosticate echimoze şi tumefieri ale gâtului şi feţei. Pozzi a fost însoţit şi reţinut pentru câteva ore în cazarma din Porto Cervo. Militarii, după ce au primit denunţul victimei şi au interogat câteva persoane, au procedat la arestarea comerciantului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În ciuda deciziei CCR, Guvernul Ponta vrea neaparat să scoată 4 milioane de români din străinătate de pe listele electorale

Antonescu: Românii din străinătate au drept de vot, dar e altceva decât prezenţa pe listele electorale permanente