in

“Badante” de 25 de ani, a fugit cu economiile bătrânului asistat: 21.000 de euro

Flavia Muntean, o româncă de de 25 de ani, avea încrederea totală a unui bătrîn din Foggia, de 86 de ani, S.P., care o angajase ca îngrijitoare. Şi ea a profitat de acest lucru. În două luni, îngrijitoarea româncă a reuşit să obţină procură de semnătură pentru ridicarea banilor de la bancă şi de la poştă.

Nu numai, în numele său pensionarul încheiase şi o modestă asigurare de viaţă (15.000 de euro) şi, dacă nu ar fi existat obiecţiile filialei sale bancare, ar fi trecut pe numele ei, la momentul morţii, şi imobilul în care trăia. Bătrânul a fost însă înşelat şi jefuit de îngrijitoare şi de iubitul acesteia, Bogdan Lupu, de 21 de ani, şi el arestat.

Pe 21 noiembrie, bătrânul a chemat poliţia din Foggia pentru a constata furtul comis. Bătrânul a devenit suspicios după ce a dormit câteva ore în plus, trezindu-se ameţit, ca şi când ar fi fost narcotizat. În camera unde locuia tânăra, lipseau toate efectele personale.

După cum s-a stabilit apoi în urma analizelor, pensionarului i s-a dat benzodiazepină, o substanţă cunoscută pentru proprietăţile sale anestezice, anticonvulsive şi miorelaxante.

Încă de la început suspectul principal a fost femeia, care, în numai câteva ore, şi profitând de timpul scurs între adormirea bătrânului şi sosirea poliţiei, a fugit din Foggia cu o pradă de 21.000 de euro: înainte, a retras 6.000 de euro de la bancă şi 9.950 de euro de la poştă.

Românca a fost găsită într- un autobuz al liniei Atlassib de agenţii echipei mobile din Rimini.

În bagajele femeii, poliţiştii au găsit circa 15.000 de euro, iar restul de 6.000 i-au găsit în casa iubitului Flaviei Muntean, Bogdan Lupu, domiciliat la Foggia. Întreaga pradă a fost înapoiată victimei.

Alte cazuti de "badante" necinstite:

“Badante” de 26 de ani: şi-a adormit bătrâna, ca să-i fure banii

Există şi “badante” necinstite: şapte luni de închisoare pentru “hoaţa de linguriţe”

Video/ Menajeră româncă prinsă în capcană de o telecameră ascunsă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ambasada lor

Simpozionul românilor din Italia/ Citeşte rezoluţia adoptată