in

Banda de hoţi din aeroportul Fiumicino: doi bărbaţi şi o blondă sexy

"Banda de la check-in"- aşa i-au numit poliţiştii italieni pe cei trei cetăţeni români, doi bărbaţi şi o femeie, care au pus la cale numeroase furturi în aeroportul Fiumicino, din capitala Italiei.

Anchetatorii i-au arestat sâmbătă pe cei doi bărbaţi, de 26 şi 33 de ani, acuzaţi de comiterea a numeroase furturi cu o metodă mai puţin obişnuită. Potrivit „La Repubblica”, cei doi acţionau cu ajutorul unei tinere blonde de 22 de ani, tot de origine română.

Furturile erau puse la cale după aceeaşi schemă: tânăra, îmbrăcată sumar, cu o fustă mini şi un decolteu provocator, aborda victimele, toţi bărbaţi singuri, aflaţi în tranzit, într-unul din barurile aeroportului.

Bărbaţii, fermecaţi de gesturile tinerei, nu mai erau atenţi la bagaje sau buzunare. În câteva clipe, ceilalţi doi români reuşeau să extragă cu abilitate portofelele sau obiectele de valoare pe care victimele le aveau asupra lor.

Odată dus la îndeplinire furtul, cei trei se îndepărtau, înainte ca victima să-şi dea seama ce i s-a întâmplat.

Poliţiştii au descoperit cum acţiona „banda de la check-in” cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate în aeroport.

I-au prins pe cei trei în flagrant şi i-au condus în arest, sub acuzaţia de furt. În prezent, românii se află la penitenciarul din Civitavecchia şi riscă între trei şi zece ani de închisoare. Tânăra de 22 de ani, C.R., este cercetată în stare de libertate

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„La referendum, Traian Băsescu va obţine peste 60% din voturile diasporei”, susţine William Brînză

Şi-au lăsat copilul de patru ani, singur în casă, timp de opt ore