in

Bani şi bijuterii ȋn casa „româncei lui Berlusconi”

Presa din Peninsulă publică, ȋn fiecare zi, noi detalii din cele aproape 400 de pagini ale dosarului „Rubygate”, care îl are în centru pe premierul italian Silvio Belusconi. Numele româncei Ioanei Vişan apare deseori ȋn dosarele magistraţilor. Azi, cotidianul de stânga „Unità” a dat publicităţii un fragment din raportul scris de anchetatorii care au făcut percheziţie ȋn casa româncei de la Milano, ȋn ziua de 14 ianuarie 2011.

Astfel, s-a aflat că poliţiştii au găsit la reşedinţa tinerei, „bijuterii şi plicuri conţinând câte 5000 de euro fiecare”. In apartamentele celorlalte fete, vecine cu Ioana Vişan, au fost găsite ceasuri Rolex şi Longines, fotografii cu Berlusconi şi plicuri cu mii de euro, precum şi un cec de 10 000 de euro, semnat de premier.
Apartamentele perchiziţionate se află ȋn acelaşi bloc, ȋntr-o zonă rezidenţială a oraşului Milano, pe strada Olgettina 65. Intervievată de cotidianul La Repubblica, românca a susținut că ȋşi plăteşte singură chiria şi nu a luat niciodată bani pentru a ȋntreţine relaţii sexuale cu Silvio Berlusconi.

M.C.

Citeste si: Romanca lui Berlusconi: am atins cerul cu un deget!

Ioana si Claudia, romancele de la petrecerile lui Berlusconi

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Retribuţiile minime pentru „colf” si „badante”

Daniel Silas, românul care transformă lucrurile în aur