Menu
in

Bari, și-a ucis partenera în bătaie: ”Nu a spălat farfuriile așa cum i-am spus”

O femeie de 30 de ani, poloneză, Antita Betata Rzepecka, a murit la Bari în urma unui grav traumatism cranian provocat de o cădere care a avut loc pe timpul unei dintre multele certuri cu partenerul său de viață care a pălmuit-o cu violență peste față făcând-o să cadă. ”Nu a spălat farfuriile așa cum i-am spus”.

Ulterior, deși ea își pierduse deja conștiența, a abandonat-o în mod intenționat, prăbușită la pământ, ore la rând, continuând să bea alcool.

Numai la revenirea unui colocatar a fost chemat serviciul de urgență 118. Femeia a fost internată în stare deosebit de gravă la spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale, însă după circa 24 de ore de agonie a murit.

Bărbatul un român de 44 de ani, Marian Sima, a fost dus la închisoare în stare de arest cu acuzația de omor voluntar. Faptele s-au petrecut pe 6 iulie.

Cei doi trăiau într-o casă abandonată din cartierul Japigia, la periferia localității Bari, împreună cu alți conaționali români.

”Fiica ta merită toate acestea pentru că nu a spălat farfuriile așa cum i-am spus”. Astfel i-a răspuns mamei polonezei bătută mortal.

Mama victimei a spus aceste cuvinte carabinierilor, povestind despre violențele pe care le suferea fiica sa de peste doi ani în acea casă. Tânăra nu și-a denunțat iubitul de frică.

Mama victimei a povestit investigatorilor despre ultimii doi ani de violențe suferite de fiică, «era de-ajuns o întârziere în executarea treburilor casnice pentru a-l face să se înfurie rău de tot», a spus, explicând însă că «fiica mea nu a vrut niciodată să facă plângere împotriva partenerului ei, pe care îl frecventa de când a ieșit din închisoare, pentru că el chiar și în prezența mea o amenința cu cuțitul cu moartea, în cazul în care îl va denunța».

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version