in

Beat şi cu permisul suspendat, accident mortal

O femeie din Aquila de 57 de ani, Anna Ciuffetelli Manieri, a murit pe 19 iunie într-un accident rutier care s-a produs în oraş. A fost lovită de o maşină condusă de un român. Episodul s-a produs în apropierea unei curbe unde Ciuffetelli, care se afla în stradă aşteptând un autobuz, vorbea cu o prietenă care se afla într-o maşină.

Maşina românului, un Audi A4, a lovit-o pe Ciuffetelli în plin şi femeia a decedat pe loc, rănind-o grav şi femeia care era în maşină cu picioarele în afară. Românul, Nicolae Sorbu, de 35 de ani, a fost reţinut cu acuzaţia de omor din culpă şi leziuni personale. Conducea cu permisul suspendat şi cu o rată de alcoolemie de câteva ori peste cea permisă de lege. Investigatorii au stabilit că bărbatul circula cu viteză mare.

Pe asfalt nu au fost găsite urme de frânare şi victima a fost aruncată la circa 30 de metri de locul impactului cu maşina. Anna Ciuffetelli Manieri era angajată a Universităţii din Aquila.

Un alt accident rutier grav, soldat cu moartea unui biciclist italian de 47 de ani, a avut loc la San Michele al Tagliamento (Venezia), în aceeaşi zi, pe 19 iunie.

Biciclistul, Nicola Arone, a fost lovit de un camion condus de un român. Victima se afla pe bicicletă în apropierea unei intersecţii semaforizate, când a fost lovită de un camion frigorific Scania al unei firme alimentare din Forlì, condus de I.M., român de 29 de ani, din Cesena.

Agenţii au stabilit că Arone traversa intersecţia pe zebra unei piste ciclabile. În acelaşi sens de mers se deplasa camionul, care însă a luat-o la dreapta în intersecţie, secerându-l pe bărbatul cu bicicleta.

Doi martori, audiaţi de agenţi, au declarat că Arone circula pe pista ciclabilă cu viteză foarte mare. Poliţia locală verifică dacă Arone nu a reuşit să frâneze la timp sau dacă nu şi-a dat seama că vehiculul o lua la dreapta. Bărbatul a ajuns sub roţile vehiculului greu, fiind târât circa zece metri. Şoferul s-a oprit, lansând alarma.

Biciclistul a murit practic pe loc. Verificarea psihofizică la care a fost supus şoferul camionului, pus sub sechestru, a rezultat a fi în regulă. Nu a consumat alcool şi nici droguri

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Adrian Năstase, prima noapte la închisoare. Fostul premier a fost închis la Spitalul Penitenciar Rahova

Actor român în vizită la Roma, înjurat de un cerşetor: “Să moară…..!”