in

Beat la volan, a ucis o tânără în Calabria, român de 42 de ani arestat pentru omor rutier

Accidentul datează din 19 ianuarie. Două mașini care au impactat frontal. În ciocnire a murit o tânără de douăzeci și șapte de ani care se întorcea acasă de la serviciu.

 Accidentul fatal a avut loc pe șoseaua statală 682 din Melicucco (Regio Calabria), pe 19 ianuarie. Conform unei reconstituiri a dinamicii de către Poliția rutieră Siderno, coliziunea frontală a implicat un Mitsubishi Pajero, condus de I.G. 42 de ani de naționalitate română, care conducea în direcția Rosarno și o Lancia Y, condusă de Chiara Fava, în vârstă de 27 de ani, care mergea în direcția opusă.

Conform constatărilor din Polstrada, din cauza vitezei mari, șoferul autoturismului Mitsubishi a intrat pe sensul opusă de deplasare, ciocnindu-se violent fronta cu mașina Lancia Y.

În urma ciocnirii violente, Chiara Fava a murit în timp ce românul a suferit răni grave și a fost dus la spital, cu prognostic rezervat. Ați doi pasageri din mașina românuui au fost răniți.

Din testele făcute la fața locului și ulterior, s-a constatat că șoferul mașinii Mitsubishi avea o cantitate de alcool de 3 g / l în sânge, în timp ce ceilalți doi răniți aveau un conținut de alcool de 2 g. / l în sânge. În urma acestor constatări, procurorul a dispus arestarea românului I. G. pentru omor rutier. Judecătorul de instrucție, având în vedere faptele, investigațiile și activitățile desfășurate de personalul care a intervenit la fața locului, a dispus validarea arestării pentru I.G. pentru infracțiunea de omor rutier cu măsura preventivă a arestului în închisoare.

Lancia Y ciocnită de Mitsubishi
Mașina Mitsubishi condusă de românul arestat

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alegeri regionale în Italia, dreapta preia Calabria, stânga rezistă în Emilia-Romagna. Se prezice declinul lui Salvini

Un nou partid și-a lansat filiala la Roma. «Cei care ne-au condus în ultimii 30 de ani ne-au alungat peste graniţe»