in

Bergamo, român accidentat mortal în timp ce cerea bani la semafor. Era căsătorit şi avea 4 copii

Un român de 26 de ani care cerea bani automobiliştilor opriţi la un semafor a fost lovit şi ucis în după-amiaza de duminică, 3 aprilie, pe şoseaua de centură a localităţii Bergamo.

Automobilistul, aflat la volanul unui Volkswagen Polo, a oprit imediat. Cu puţin timp înainte de ora 16, Alì Asam, originar din România, a fost lovit de o maşină pe şoseaua de centură Mugazzone din zona Cristallo Palace şi a murit. Din câte s-a înţeles, ar fi vorba de unul dintre străinii care cerşesc la semafor. Era căsătorit şi avea 4 copii.

Potrivit unei prime reconstituiri, tânărul ar fi traversat strada: a fost lovit de o maşină care se îndrepta spre centru. A murit pe loc.

«Ce pot să spun? Îmi pare foarte rău pentru acel tânăr şi familia sa, însă din păcate este o tragedie anunţată», a declarat Fabio Fracassi, consilier local la Bergamo.

«Am semnalat de mai multe ori administraţiilor care s-au succedat în anii aceştia periculozitatea acelei zone. Nu este periculos numai pentru cei care cerşesc, care îşi riscă viaţa zi de zi, ci şi pentru automobilişti. Din păcate nu există legi care să ne permită să îndepărtăm spălătorii de parbrize, vânzătorii de flori şi astfel sperăm mereu să nu se întâmple nimic».


Citește și:

 Tragedie la Verona, soţ şi soţie morţi în accident, ea era însărcinată în luna a patra

 Florența, român de 59 de ani, ucis de un autobuz pe trecerea de pietoni

 Român de 49 de ani, mort în accident pe autostradă lângă Treviso

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

10 boli din cauza cărora ești mereu obosit

Noi amănunte în cazul tragediei de la Salerno: povestea Sabinei şi a lui Constantin