in

Bologna, a strâns-o de gât, “dar nu voia să o ucidă”: Român condamnat pentru omor din culpă

Zidarul, de 47 de ani, Valer Ispas Baciu, nu voia să o ucidă pe fosta sa iubită, Adela Andro (foto), în ciuda faptului că a ștrangulat-o. Potrivit Curții de Apel din Bologna, omorul infirmierei române de 35 de ani ucisă de fostul iubit conațional în apartamentul său din Ravenna pe 2 aprilie 2013, nu a fost voluntar, ci din culpă.

Pe 9 iulie, pedeapsa a fost redusă de la 16 ani, la care a fost condamnat cu rit abreviat în prima instanță, la 9 ani și patru luni.

Potrivit anchetelor carabinierilor, infracțiunea a fost comisă pe 2 aprilie în jurul orei 5.30 când Baciu, părăsit de peste un an de femeie și pe cale să abandoneze apartamentul, avea deja bagajele pregătite în coridor, împins de gelozie a strâns-o pe femeie de gât la nivelul carotidei pentru un timp totuși insuficient pentru a ucide o persoană sănătoasă.

Însă femeia de 35 de ani suferea de o boală pe care nici măcar ea nu o cunoștea (stenoză coronariană): astfel a fost declanșat mecanismul care a dus-o la moarte. El, probabil beat, a așezat-o pe pat, înconjurată de lumânări, și a vegheat-o până la sosirea militarilor, câteva ore mai târziu.


Perugia, ucisă de prietenul ei chiar de 8 Martie: „Mi s-a părut că îşi bate joc de mine, şi am omorât-o”

A ucis o româncă de 18 ani și apoi a abuzat sexual de cadavru, contabil italian arestat lângă Milano

Româncă ucisă de fostul soţ la Foligno. Criminalul s-a sinucis.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Grătar aprins sub ramurile pinilor maritimi seculari la Comacchio, Ferrara, 15 români amendați

Să conduci deshidratat este ca și cum ai fi în stare de ebrietate. Beți apă la volan!