in

Bologna, accident deosebit de grav, impact frontal, trei morți. Intervenție cu două elicoptere

Accidentul deosebit de grav s-a produs pe 21 mai în jurul orei 17 la Ganzanigo di Medicina, provincia Bologna, pe via San Vitale.

Două mașini s-au ciocnit frontal. Impactul a fost deosebit de violent și trei persoane au murit. Victimele sunt un român de 39 de ani, un italian de 53 și o italiancă de 60 de ani.

Accidentul a avut loc între un Volkswagen Passat și un Renault Clio: această ultimă mașină a ieșit de pe carosabil, sfârșind într-un canal situat la marginea străzii. Ambii ocupanți ai mașinii Clio au murit pe loc, la fel persoana care era la volanul mașinii Passat. O femeie de 36 de ani, pasageră în Passat, a fost rănită și a fost transportată cu elicoperul medical ls spitalul din Imola.

Alarma a fost dată de alți automobiliști aflați în trecere care imediat au semnalat gravitatea situației. Se pare că una dintre mașini depășea o motocicletă atunci când a avut loc accidentul.

La fața locului au sosit două ambulanțe, însă personalul medical a cerut și intervenția a două elicoptere medicale. Unul a decolat de la spitalul Maggiore din Bologna, celălalt din Ravenna. A fost necesar și sprijinul pompierilor pentru descarcerare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un italian a comandat un atac mafiot în Suceava. Garsoniera concubinei, incendiată din ordinul lui Rosario Occhipinti

Zamfirița, românca din Ostia care l-a întâlnit pe Papa Francisc: ”Mi s-au tăiat picioarele. A fost o supriză atât de mare!”