in

Bologna, bătrâni bătuţi, umiliţi, înfometaţi şi abuzaţi sexual, arestată o româncă de 39 de ani – VIDEO

O româncă de 39 de ani și trei italieni au fost arestați de poliția din Bologna, fiind acuzați că au lovit, maltratat și umilit bătrâni dintr-o casă de odihnă din San Benedetto Val di Sambro, Italia. Trei rezidenţi din Bologna, un bărbat de 52 de ani – proprietarul centrului de îngrijire -, soţia acestuia de 54 de ani şi două angajate – o italiancă şi o româncă de 39 de ani – au fost arestaţi după ce poliţia a descoperit ororile care se petreceau în căminul de odihnă.

Timp de un an de zile, bătrânii au fost bătuţi, umiliţi, înfometaţi şi chiar abuzaţi sexual. Totul a ieşit la iveală în urma unei investigaţii complexe a carabinierilor din Bologna, după ce oamenii legii au ascuns camere video de supraveghere în clădire, potrivit presei italiene, citate de observator.tv.

Scenele surprinse sunt de-a dreptul înfiorătoare. Şeful Poliţiei din Bologna a declarat că înregistrările video demonstrează abuzuri repetate, fizice şi psihice. Pierluigi Solazzo a spus că totul s-a petrecut după un „scenariu sinistru”, greu de imagininat şi privit.

Bătrânii au suferit maltratări grave, au fost loviţi fără milă, lăsaţi în frig şi înfometaţi, în unele cazuri fiind chiar abuzaţi sexual. O femeie a fost filmată în timp ce este violată de două ori de proprietarul centrului de îngrijire. „Ori de câte ori vrei, o facem din nou!”, îi spune bărbatul femeii după ce a batjocorit-o. În unele înregistrări, victimele neajutorate se aud cum plâng şi strigă disperate după ajutor.


Cei patru au fost arestaţi şi urmează să fie judecaţi pentru faptele lor. Presa din Italia a mai scris că şapte din cei zece bătrâni care se aflau în cămin au fost primiţi la Spitalul Maggiore, iar trei au ajuns la alte centre de îngrijire din zonă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mașini românești în Italia, interpelări în Parlamentul României: «Campanii de discriminare organizate de Poliția italiană»

Româncă decedată în urmă cu 10 zile într-un spital din Ferrara, nimeni nu i-a revendicat corpul