in

Bologna, două românce au deschis un bordel mascat în centru de masaj. Lucrau și în lockdown


Un adevărat bordel se ascundea în spatele unui centru de masaj din Bologna, „Il Centro Olistico Emme” .

Acum sunt cercetate proprietarele centrului, două tinere românce: una de 31 de ani și alta de 33, care aveau deja dosare penale, tot pentru infracțiuni legate de prostituție, scrie Il Mattino.

Echipa mobilă a poliției din Bologna, coordonată de Parchet, a descoperit bordelul ilegal printr-o anchetă care a durat câteva luni.

„O oază pentru corp și simțuri”

Atenția la detalii pentru centrul de masaj este maximă. «Decorațiuni, iluminare, sunete și parfumuri pentru a vă oferi senzații unice și o experiență senzorială minunată», citim pe site-ul studioului holistic Emme, centrul de masaj unde, de fapt, se ofereau servicii sexuale.

Aici au lucrat șapte femei, în principal din Europa de Est. Toate foarte tinere. Cu o vârstă cuprinsă între 25 și 35 de ani. Mecanismul prin care clienții erau atrași era simplu: li se oferea un masaj erotic.

Recenzii: „Am primit un bbj”

Clienții au fost cu toții foarte mulțumiți de serviciu și au scris pe web. „Katia și Mila sunt pur și simplu devastatoare”, spune un comentariu al unui utilizator pe un forum.

„Am văzut-o pe Anna rusoaica în urmă cu trei zile și mi-a făcut să înțeleg că la Massarenti era foarte bine; am cerut-o pe rossana (am primit un bbj de la ea, deși scurt) și mi-a spus că nu mai este”. Și, de asemenea, din aceste și alte recenzii, procurorul a reușit să încadreze cercul de prostituție.

În medie, 12 clienți pe zi

Plata era efectuată în centrul de masaj. Parțial chiar și în mod regulat, deoarece chitanța a fost lăsată la recepție de către femeia care a efectuat serviciul. Costul? Între 70 și 90 de euro. Nimeni nu s-a plâns vreodată, întrucât, în medie, studioul holistic Emme a primit cel puțin 12 clienți pe zi. Și nu se oprise nici măcar în perioada de lockdown.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
speranta de viata italia

Pandemia a redus speranţa de viaţă în Italia. Regiunile din nordul ţării, cele mai afectate

Italia, româncă acuzată de escrocherii de milioane, pretindea că este nora ex-ministrului Giulio Tremonti