in

Bologna, român ieșit din minți, l-a bătut pe un medic în spital, era nemulțumit de tratamentul primit

Un român de 40 de ani riscă ani grei de închisoare, după ce a bătut un medic de la spitalul din Bologna, Italia, nemulțumit de tratamentul primit. Românul l-a bătut pe medic chiar în incinta spitalului. Medicii vor să profite de caz pentru a solicita instalarea de camere de supraveghere în toate zonele spitalului.

Românul s-a prezentat prima dată la spital cu mai multe contuzii. Medicul i-a oferit două pastile analgezice, pentru dureri, și l-a trimis acasă, considerând că nu se impune internarea sa.

Conform nurse24.it, citat de observatornews.ro, românul, nemulțumit că nu i s-a acordat mai multă atenție, s-a întors după câteva ore. A pătruns în spital, acuzând dureri de stomac, și a început să-l caute pe medicul respectiv. L-a găsit și l-a lovit de mai multe ori cu pumnii și cu picioarele până când colegii medicului să aibă posibilitatea de a chema un paznic în ajutor. Paznicul l-a imobilizat pe român până când a avut posibilitatea să-l predea polițiștilor.

S-a stabilit că victima, un bărbat de 57 de ani, are nevoie de 21 de zile de îngrijiri medicale pentru recuperare. În momentul în care a fost percheziționat, asupra românului s-a descoperit și un cuțit de bucătărie, astfel că el va fi pus sub acuzare inclusiv pentru port ilegal de armă.

Cazul a produs multă nemulțumire în rândul cadrelor medicale care au acuzat că „oamenii mai întâi ne fac eroi, pentru că avem grijă de ei, iar apoi ne atacă mișelește„. Cadrele medicale de la spitalul din Bologna au solicitat instalarea de camere de supraveghere în toate zonele neacoperite din spital, pentru a se reduce la maxim numărul atacurilor asupra medicilor. Acestea ar urma să fie instalate din banii primiții ca donații pe perioada pandemiei de coronavirus.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, sportivă română și tatăl ei, amenințați și agresați de un italian: ”Handicapată de c…t”

Arestat la Vicenza ”hoțul acrobat”, prins după ce a dat o spargere în casa unui român care avea camere de supraveghere