in

Braconier român cu pistolul pe Facebook, ameninţă poliţia la Ferrara. Lega Nord cere expulzarea

Un român este acuzat că, după ce a fost prins de poliţia provincială din Ferrara la braconaj, ar fi pus o fotografie pe Facebook în care avea un pistol, cu afirmaţia: „Îmi voi regla conturile cu poliţia provincială”. Lega Nord cere expulzarea imediată a românului.

O fotografie îl înfăţişează pe profilul Facebook cu un pistol în mână şi în mesajul în română ar scrie: „Mă pregătesc să întâlnesc un inspector al poliţiei provinciale pentru a-mi regla conturile”, potrivit Estense.com.

Este gravă ameninţare a unui braconier deja cunoscut Poliţiei Provinciale, care drept răspuns a depus denunţ la Poliţia Poştală pentru investigaţiile de rigoare.

Este vorba de unul dintre numeroşii braconieri de peşte care operează de mai mult timp pe teritoriul ferrarez, punând în pericol populaţiile de peşti, folosind năvoade nepermise, electroşocuri şi alte mijloace ilegale pentru a prăda tot ceea ce trăieşte în apele din Ferrara.

Tânărul, care nu locuieşte în provincie, fusese deja „prins” şi sancţionat de mai multe ori de agenţi, şi în fiecare dintre aceste ocazii a demonstrat o atitudine dispreţuitoare, de „huligan”, însă fotografia pe care a postat-o pe Facebook, pe profilul public, este un semnal care nu putea trece neobservat şi care l-a făcut să sară de pe scaun pe comandantul poliţiei provinciale, Claudio Castagnoli.

„Am denunţat fapta la Poliţia Poştală – spune Castagnoli – care acum verifică profilul subiectului şi efectuează anchete. Este un lucru grav, foarte grav, care demonstrează cu ce tip de persoane avem de-a face: nu este vorba de simpli pescari care nu respectă regulile”.

„Cerem expulzarea imediată a braconierului român care a ameninţat, cu pistolul în mână, poliţia provincială. Transmitem întreaga noastră solidaritate comandantului Castagnoli şi agenţilor săi. Nu ne lăsăm intimidaţi: bătălia noastră împotriva pescuitului ilegal continuă, de la teritoriu la birourile instituţionale, cu tot mai multă forţă şi determinare”, a declarat şeful grupului Lega Nord în regiunea Emilia Romagna, Alan Fabri.


Citiți și:

Mantova, opriți de Poliția Locală pentru că din furgon curgea sânge…

Braconieri români denunţaţi la Ferrara, sute de kilograme de pește pescuit ilegal

Bande venite din România prădează cel mai important râu italian: Piraţii de pe râul Pad

Prădătorii Padului: Sute de ”barbari” români amenință ecosistemul , măcel mecanizat și militarizat

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, 1,4 milioane de contribuabili obligați să restituie Bonusul Irpef de 80 de euro

Veselia din Vizlandia a aterizat la Roma!