in

Brindisi, ipoteză șocantă în cazul mamei românce găsită moartă în garaj

Miercuri 2 noiembrie a avut loc autopsia asupra corpului Roxanei Mihaela Răpașu, îngrijitoarea de 27 de ani care și-ar fi înecat într-o găleată fiica abia născută înainte de a muri ca urmare a unei hemoragii într-un garaj din Ceglie Messapica, provincia Brindisi.

În acest caz a fost demarată o anchetă și una dintre prioritățile acesteia este să se afle cine era tatăl copilului. Din acest motiv de pe corpul micuței vor fi prelevate probe biologice care vor fi supuse testului ADN.

Pe baza elementelor strânse din locuință, se presupune că Roxana și-a înecat fiica în găleata plină cu apă, apoi șocul hemoragic nu i-a dat șansă de scăpare. Se exclude ca în interiorul garajului în care a avut loc tragedia să fi fost și alte persoane, fiindcă cele două unice intrări erau încuiate pe dinăuntru.

Dar de ce Roxana nu a spus nimănui că este gravidă? De ce a născut singură? Fetița s-a născut vie? Carabinierii încearcă să dea un răspuns acestor întrebări. Marți 1 noiembrie au fost audiate câteva conaționale ale româncei, fostul partener de viață (străin faptelor) și pensionarii la care lucra, urmând să fie audiați și părinții și fratele victimei.

Una dintre ipotezele în analiza investigatorilor este că Roxana a fost abandonată de tatăl fetiței, scufundându-se astfel într-o depresie care din păcate a dus-o la moarte.

CITEȘTE ȘI:

Brindisi, descoperire șocantă: româncă și fetița ei tocmai născută, găsite moarte într-un garaj folosit drept locuință

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bogaţii din România preferă paradisurile fiscale, iar statul pierde miliarde de euro

Carate Brianza, șofer român accidentat pe trotuar, mort după o lună de terapie intensivă