Menu
in

Bătaie cu lanțuri și bâte în centrul Florenței, opt români reținuți

Două grupuri de români de etnie romă s-au bătut, joi după-amiază, cu lanţuri şi bâte, în centrul oraşului Florenţa, două persoane fiind rănite, iar alte opt reţinute, relatează presa locală.

Bătaia a început în jurul orei 17, în apropierea parcului de lângă piazza Puccini, plin la acea oră de femei și copii. Două grupuri, formate din bărbați și femei, s-au luat la bătaie folosind lanțuri și bâte, oprind traficul și creind panică și frică printre persoanele aflate la acea oră în zonă.

Din primele cercetări ale poliției rezultă că la intervenţia forţelor de ordine, romii atacaseră deja un vehicul al unui polițist, aflat la acea ora în afara serviciului, dar în care intrase o persoană urmărită de către unul dintre grupuri. Agentul a înțeles imediat situația în care se afla cel urmărit și a încercat să stăpânească cu greu furia lor. În ajutorul polițistului, până la venirea echipajelor de carabinieri și poliție, a intervenit și un agent de pază aflat în apropiere, reușind cu dificultate să facă față atacului romilor înarmați.

Martori aflați la fața locului au declarat că unii dintre cei care atacaseră mașina polițistului au fost implicați într-o altă bătaie, cu o seară înainte, într-un bar situat tot în piazza Puccini.

Opt cetăţeni români suspectaţi de implicare în altercaţie au fost reţinuţi, iar două persoane rănite în violenţe au fost transportate la spital.

A încercat un furt la metrou, ucis în bătaie

Bătrân omorât în bătaie în parcul Cascine din Firenze, român arestat

Arezzo, beat cu farurile stinse, i-a bătut pe agenții de poliție

foto: www.firenzetoday.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version