in

Bătrân cu Alzheimer ucis la Padova, al treilea asasin arestat

Se numeşte Cătălin Iulian Sava (foto stânga), 32 de ani, românul arestat pe 15 iulie la Timişoara pentru uciderea unui bătrân la Padova. Sava este acuzat, alături de alţi doi români deja închişi, de uciderea pe 20 ianuarie a lui Alessandro Malvestio, pensionar de 72 de ani, mort în urma unui jaf violent în propria-i locuinţă din Massanzago (Padova).

Carabinierii îi arestaseră pe 26 mai pe Georgel Frumuzache, zis Boxerul, (foto jos dreapta) de 44 de ani, şi pe Petru Florin Costandache, zis Ţiganul (foto jos stânga), de 32 ani. În seara de 20 ianuarie 2011, jaful şi omorul au fost comise de trei persoane. Unul dintre agresori a rămas în maşină, în timp ce ceilalţi doi au intrat în locuinţa lui Alessandro Malvestio, pensionar bolnav de Alzheimer. Cadavrul bărbatului a fost găsit cu căluş, imobilizat de un scaun.

Hoţii l-au bătut şi ucis pe Alessandro Malvestio pentru 150 de euro, un telefon mobil şi un ceas marca Omega din aur. Cu siguranţă erau convinşi că vor găsi mult mai mult în interiorul umilei case de ţară. Este posibil ca furia lor să fi explodat tocmai pentru că nu au găsit ceea ce sperau.

Citeşte şi

„Boxerul” şi „Ţiganul” au ucis un bătrân invalid

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Premieră la Festivalul Mamaia! Seara rock va purta numele lui Teo Peter

Daniela Movileanu, o româncă din Focşani în naţionala de şah a Italiei