Menu
in

Bătrână pălmuită şi scuipată de doi români: avea portofelul gol

Doi români de 15 şi 25 de ani au fost reţinuţinuţi ieri de poliţia din Milano, fiind acuzaţi că ar fi încercat să jefuiască o bătrână de 78 de ani, scrie “Libero” în ediţia online.

Victima, o italiancă invalidă, a sunat joi după amiază la poliţie, povestind ceea ce i se întâmplase cu doar două ore înainte. A declarat că a fost urmărită de cei doi tineri, care au atacat-o imediat după ce a intrat pe uşa blocului unde locuia.

Cei doi i-au cerut banii, dar când au descoperit că portofelul bătrânei era gol, s-ar fi năpustit asupra ei, pe casa scării, insultând-o şi lovind-o de mai multe ori. La urmă, ambii ar fi scuipat-o.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei doi preuspuşi agresori, care se aflau într-un supermarket în apropierea blocului bătrânei. Unul din ei, F.C.  are doar 15 ani, iar celălalt se numeşte Ilie Drinel, în vârstă de 25 de ani. Ambii au fost deja reşinuţi pentru comiterea aceluiaţi tip de infracţiuni, cel mai violent dintre cei doi fiind considerat chiar minorul de 15 ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version