Menu
in

Cadavru într-un bloc abandonat la Foggia, anchetatorii cred că poate fi corpul unui român

Un cadavru, în stare avansată de descompunere, a fost găsit în noaptea de 21 iunie într-un apartament dintr-o clădire în construcţie de la periferia Foggiei. La 3.30 a fost dat un telefon la centrala Chesturii în care se denunţa, în acea zonă, un miros urât şi prezenţa corpului unei persoane.

La scurt timp după la faţa locului a ajuns o patrulă a poliţiei care a început să inspecteze câteva blocuri în construcţie abandonate de mai multă vreme şi puse sub sechestru acum câteva luni. Astfel într-un apartament, încă nefinisat pentru că e incomplet, investigatorii au găsit corpul unui bărbat care zăcea cu faţa în jos pe o saltea improvizată.

Agrigento, român de 34 de ani găsit mort în maşină


Bărbatul – de circa 1.70 metri înălţime şi de vârstă mijlocie – purta o salopetă uşoară şi o pereche de ghete. La faţa locului a ajuns şi medicul legist care nu l-a putut examina pentru a stabili data aproximativă a decesului: corpul era în stare avansată de descompunere şi pe cale de saponificare.

Descoperire macabră de Paşte: electrocutat pe stâlp la 15.000 de volţi, găsit după zece zile

Astfel va fi necesar să se efectueze autopsia şi pentru a clarifica cauzele morţii. La o primă vedere se pare că pe corp nu sunt semne de violenţă: şi în acest caz certitudini vor putea exista numai după autopsie. Anchetatorii cred că poate fi vorba de corpul unui român. În aceeaşi încăpere în care a fost găsit cadavrul anchetatorii au găsit o agendă pe care era numele unui cetăţean român.

Barletta, cadavrul unui român găsit într-o canalizare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version