Menu
in

Cade de pe acoperiș de la 8 metri, tânăr român de 24 de ani grav rănit la Gaiarine (Treviso)

Român grav rănit la muncă – Tânărul de 24 de ani executa refacerea acoperișului împreună cu niște colegi de muncă, la ferma de păsări „Pasqualin” din Gaiarine, provincia Treviso. A căzut de la opt metri înălțime. După accident, a fost transportat cu elicopterul la Ca’ Foncello din Treviso, dar viața lui nu este în pericol.

Tânăr român de 32 de ani moare strivit de tractorul pe care lucra, în provincia Pescara

Un muncitor român în vârstă de 24 de ani, rezident în Conegliano și lucrător la o firmă care se ocupă de acoperișuri, care a fost rănit într-un accident grav, este internat în stare gravă, cu diverse fracturi pe tot corpul, dar din fericire care nu îi pun viața în pericol.

Accident de muncă într-o fabrică din Dimaro, muncitor român cade de la 4 metri

Accidentul la locul de muncă a avut loc ieri, 23 noiembrie, la ora 12.10, la Gaiarine, la ferma „Pasqualin” din via Calderozzi, scrie Treviso Today. Tânărul muncitor făcea lucrări la acoperișul societății împreună cu niște colegi de muncă când, din motive încă cercetate, a căzut de la o înălțime de opt metri, prăbușindu-se la pământ. Tânărul de 24 de ani a fost transportat cu elicopterul la camera de urgență a spitalului Ca’ Foncello din Treviso. Tehnicienii unității Spisal din Ulss 2 și carabinierii stației Codognè au intervenit pentru a investiga cazul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version