in

Roma, călătorește timp de 2 ani într-o mașină „fantomă”: trădat de peste 100 de amenzi, va trebui să plătească 15 mii de euro

Roma, călătorește timp de 2 ani într-o mașină „fantomă”: trădat de peste 100 de amenzi, va trebui să plătească 15 mii de euro. Un proprietar de restaurant, din Roma, în vârstă de 61 de ani a încasat 118 amenzi. Polițiștii rutieri l-au descoperit în urma unor sesizări de la o firmă de leasing la care bărbatul nu returnase mașina închiriată de mult timp.
>>> Român de 36 de ani, arestat pentru crimă la L’Aquila. Împreună cu un cubanez, a ucis un italian de 59 de ani

Călătorește timp de 2 ani într-o mașină „fantomă”

O sută optsprezece amenzi luate din 2022, scrie roma.corriere.it. Dintre acestea, cincizeci și nouă numai pentru depășirea vitezei în tunelul Giovanni XXIII. Acesta este palmaresul unui roman de 61 de ani, reclamat pentru delapidarea unei mașini pe care nu a returnat-o societății de leasing în luna octombrie a aceluiași an, dar mai ales acum obligat să plătească amenzi în valoare de aproximativ 15 mii de euro.

Când polițiștii rutieri din cadrul Grupului de Intervenție în Circulație (Gpit) au sunat la ușă, automobilistul căutat de luni de zile a pălit la propriu: de fapt, el circula cu o mașină închiriată de mult timp, un Renault Capture, înmatriculată pe numele unei societăți care nu mai era cea inițială, convins că prin această stratagemă va trece neobservat de controalele rutiere.

Dar nu a fost așa. De asemenea, conducea fără asigurare, pe care nu o reînnoise niciodată, după ce decisese să nu returneze mașina. Găsirea lui nu a fost ușoară. După ce a condus un restaurant în zona Piazza Mazzini și, de asemenea, o altă afacere, bărbatul de 61 de ani s-a mutat în Piazza Fiume pentru a deschide un magazin de vinuri. Poliția municipală i-a reconstituit afacerile după ce l-a „prins” pentru o serie de amenzi neplătite în Piazza Fiume în ultimele luni, făcute pentru interdicții de parcare. Așa se face că, grație mai multor filaje, anchetatorii au ajuns mai întâi la magazinul de vinuri și apoi la proprietar și la domiciliul acestuia. Iar cercul a fost închis.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Campania de promovare a țării noastre în Italia: „Lasciati sorprendere dalla Romania!” – afișe la metrou și pe autobuze, la Milano și Roma

Escrocheria cu inelul, din nou români prinși în Italia. Iată cum funcționează și la ce să fii atent