in

Camion plin cu legume, condus de un șofer român, răsturnat într-un șanț după ce a rupt circa 60 de metri de parapet de protecție

În jurul orei 3 dimineața, un camion articulat, condus de un șofer român care călătorea spre Trieste, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat, ajungând  într-un șanț, sub suprafața drumului, după ce a smuls aproximativ 60 de metri de bară de protecție. Accidentul a avut loc de-a lungul autostrăzii A4 între localitatea San Stino și ramificația pentru A28 Portogruaro.

Șoferul, un român în vârstă de 57 de ani, se pare că a adormit la volan și a scăpat bolidul de sub control. El a fost salvat de pompieri, care l-au scos din cabină și l-au încredințat în grija personalului medical de pe ambulanța sosiță la locul accidentului. Rănit, românul a fost transportat la spitalul din Portogruaro .

Traficul pe autostradă a fost canalizat pe singură bandă, în timp ce operațiunile de recuperare a vehiculului au fost începute.

Personalul autostrăzii a intervenit la fața locului, pe lângă patrulele poliției rutiere. Pompierii au lucrat până la ora 7, după care a început recuperarea camionului, care transporta legume.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/important-la-iesirea-din-tara-cu-masina-e-recomandat-sa-prezentati-cartea-verde-in-original-iar-in-unele-state-si-polita-rca/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia a început școala cu obligativitatea purtării măştii și testarea masivă a elevilor: ”Unde vor fi pozitivi, vom face test întregii clase”

România, țara unde incompetența este la putere și în opoziție. Numai diaspora poate sparge încercuirea