in

Canabis în sânge, copilul de 20 de luni al unei românce, în comă la Milano. ”A ingerat hașiș, probabil al tatălui”

Un copil de 20 de luni a fost internat în stare gravă la Milano din cauza unei intoxicații cu THC, principiul activ al hașișului. Micuțul s-a simțit rău sâmbătă la Sesto S. Giovanni (Milano) însă numai a doua zi, 3 decembrie, au anunțat medicii poliția după obținerea rezultatelor analizelor de sânge.

Potrivit primelor cercetări efectuate de Poliția de Stat, tatăl micuțului ar fi un egiptean care obișnuiește să consume hașiș. Mama, româncă, nu are nicio urmă în sânge și astfel se exclude ca ea să fi trecut substanța fiului pe timpul eventualei alăptări.

Cei doi s-au justificat spunând că micuțul se poate să fi găsit și înghițit hașișul într-un parc, însă ipoteza cea mai credibilă ar fi cea potrivit căreia l-a găsit în casă. Micuțul, după convulsii și o gravă criză respiratorie, acum se simte mai bine. Este îngrijit de medicii de la Spitalul pentru Copii ”Vittore Buzzi” din Milano.

Copilul de 20 de luni internat de sâmbătă la spitalul Buzzi din Milano din cauza unei intoxicații cu THC, principiul activ al hașișului, ”cu siguranță se simte mai bine”. Starea sa, informează spitalul, s-a îmbunătățit în mod clar, astfel că va fi transferat de la Reanimare la secția de Pediatrie. Micuțul a avut pe timpul zilei de sâmbătă convulsii și o criză respiratorie. Datorită monitorizării și îngrijirilor din partea medicilor starea sa s-a îmbunătățit rapid și acum este considerat în afara pericolului.

 

Un fost ministru al diasporei se interesează de soarta copiilor cu părinții plecați la muncă în străinătate: ”Cum îi protejați?”

Avezzano, îngrijitoare română moartă, nu a fost un accident, cercetat un conațional