in

Canino, și-a ucis partenera din cauza unui SMS

Orbit de gelozie, şi-a ucis partenera de viaţă. Crimă pasională în seara de 22 septembrie la Canino, în provincia Viterbo. Elena Spigu, de 48 de ani, româncă, a fost înjunghiată mortal. Ucigaşul este partenerul ei român, Sofian Dumitru Gheorghe, de 40 de ani, agricultor, care, întorcându-se de la lucru, ar fi susprins-o pe femeie cu celularul, citind un sms de la un alt bărbat.

Partenerul avea bănuiala că femeia, mai în vârstă decât el cu opt ani, îl înşela. Imediat a avut o ceartă aprinsă, pentru că el era prea suspicios şi îi controla orice mişcare, mesajele şi contactele.

Cei doi locuiau de câteva luni într-un apartament din centrul istoric din Canino, împreună cu un conaţional. Ucigaşul era sub efectul alcoolului şi, cuprins de o criză de furie, a luat un cuţit din bucătărie şi a înjunghiat-o pe femeie de cel puţin 7 ori în burtă.

La scurt timp după, dându-şi seama de gest, bărbatul a chemat carabinierii. Au intervenit militarii de la unitatea din Tuscania care imediat au alertat sanitarii de la 118 în tentativa de a salva femeia. Elena Spigu era deja pe moarte şi nu a folosit la nimic cursa la spital cu ambulanţa: rănile suferite au fost fatale din cauza profunzimii atinse de cuţit. S-a stins în ambulanţă la ora 23.

Acum Dumitru Gheorghe Sofian este închis în penitenciarul Mammagialla (Viterbo) cu acuzaţia de omor voluntar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul diasporei, DESFIINȚAT de o moțiune prezentată de liberali în Parlament

A apărut primul număr al Ziarului Românesc Germania. Vă mulţumim că ne citiţi!