in

Casa campionului Paolo Rossi, spartă în timpul înmormântării acestuia. Hoţii nu s-au atins de trofeele și medaliile italianului

casa paolo rossi

Casa fotbalistului Paolo Rossi, campion mondial cu Italia, a fost spartă în timpul înmormântării acestuia. Hoții au plecat cu câteva sute de euro și un ceas.

În timpul înmormântării lui Paolo Rossi, când întreaga Italia își lua rămas bun de la campionul mondial, erou al Cupei Mondiale din Spania, mai mulți infractori au intrat în vila familiei situată în Poggio Cennina, un deal cu vedere la Val d’Ambra, forțând o fereastră și a început să caute prada, scrie Corriere della Sera.

Au scotocit peste tot, provocând chiar pagube. Nu au cruțat nici dormitorul fiicelor campionului: Maria Vittoria are 11 ani, Sofia Elena 8. Și în cele din urmă au fugit cu câteva sute de euro și un ceas de aur, dispărând prin Arezzo.

Soţia lui Rossi a descoperit spargerea, când a ajuns acasă. “Au aruncat cu noroi chiar în ziua de adio. Puteau fura 100.000 de euro, dar gestul e josnic”, a spus Federica Cappelletti, soția fostului fotbalist.

Paolo Rossi, campion mondial cu naţionala de fotbal a Italiei în 1982, a încetat din viaţă, în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 64 de ani.

El a jucat toată cariera în Itaia, la echipele Juventus, Como, Vicenza, Perugia, Milan şi Hellas Verona, Pentru naţionala Italiei, a evoluat în 48 de meciuri şi a înscris 20 de goluri, în perioada 1977-1986. A obţinut şase trofee cu Juventus, între care şi Cupa Cupelor în 1984.

Veste rea pentru cei care pleacă în țară de sărbători: starea de alertă, prelungită oficial până pe 12 ianuarie

Novi Ligure, român de 22 de ani, mort în accident de circulație, s-a izbit violent de un camion care transporta deşeuri reciclabile